LiveZilla Live Chat Software
Venta Casona de 1970 en Cantabria

CLINICA DE PONENT (Lleida)

Ubicada en la ciudad de Lleida, la Clínica de Ponent ofrece todas las especialidades médicas en un centro que cuenta con la más avanzada tecnología médica y los servicios hoteleros más confortables.

Más detalles

Ubicada a la ciutat de Lleida, la Clínica de Ponent ofereix totes les especialitats mèdiques en un Centre que compta amb la més avançada tecnologia mèdica i un tracte personalitzat al pacient garantint la seva assistència sanitària.

La Clínica es va crear el 28 de juny del 1948 amb la inauguració de l'edifici del carrer General Yagüe i el 30 d'octubre de 1955 es va inaugurar l'actual Clínica situada a l'Avinguda Prat de la Riba, que consta de cinc plantes d'hospitalització amb 56 habitacions individuals, 18 de dobles i cinc quiròfans.

Així mateix disposa de més serveis dels que corresponen a la seva classificació en l'àmbit sanitari, com les especialitats mèdiques de Medicina Intensiva, Medicina Preventiva i Oncologia, les especialitats quirúrgiques de Neurocirurgia i de Diagnòstic per la Imatge (TAC) i de laboratori com el Banc de sang i les Citologies. Cal resaltar que en aquests moments hi ha el projecte de construir un edifici nou per la Clínica a la mateixa ciutat de Lleida, amb l’objectiu d’oferir una millor atenció i servei dins la modernitat i avenços tecnològics que requereix la medicina actual.

La Clínica també realitza tasques de formació d’estudiants i té convenis amb la Universitat de Lleida, la Universitat de Vic i la Universitat Ramon Llull. D’aquesta manera participa en la formació dels metges i infermers oferint pràctiques i docència de pregrau.

La Clínica de Ponent forma part del Grup Aliança i, sota la marca Clíniques de Catalunya, presta atenció als socis d’entitats d’assegurança lliure i a pacients privats. També fa una important tasca a través de la concertació establerta amb el CatSalut (Servei Català de la Salut) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, formant part de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP).

A més, com a Centre hospitalari de titularitat privada, la nostra missió es prestar serveis sanitaris confortables, accessibles i eficaços, per millorar l’estat de la salut i la qualitat de vida de la població de la ciutat de Lleida així com de la resta de poblacions de la Franja de Ponent.

  • Ubicación: Avinguda Prat de la Riba,79-81 25004 Lleida
  • Web: http://www.cponent.com/